0181 – 47 36 05
Start vandaag nog met gezond afvallen

Het succesverhaal van Petra…doel bereikt en nu doel behouden…-23 kilo* & -56 cm* omvang!

“ Mijn naam is Petra, ik ben 52 jaar oud en al jaren in gevecht met de kilo’s!  Maar nu na 10 maanden heb ik eindelijk mijn doel bereikt, 23 kilo lichter! Mijn volgende doel is het proberen zo te houden of stiekem nog een enkele kilo eraf!

Via een vriendin ontdekte ik Metabolic Balance, ik ben haar nog steeds dankbaar dat zij mij met Metabolic Balance in contact heeft gebracht. Via de website kwam ik terecht bij Siny van Fit, Puur en Mooi in Brielle. Ik was al enthousiast na de verhalen van de vriendin en na het lezen over Metabolic Balance maar tijdens de intake werd ik alleen nog maar enthousiaster.

De eerste 2 weken vond ik wel zwaar, het wennen aan het plan en het wegen van alles wat je eet. Ook in de eerste 2 weken je eten bereiden zonder olie was wel even een dingetje. Maar al snel raakte ik eraan gewend en kwam  ik in een positieve “flow”. Niet alleen de weegschaal gaf steeds minder aan maar ook in centimeters ging het super goed. Maar wat ook een hele positieve verandering is dat ik me ook steeds beter ging voelen en veel meer energie kreeg. Dat motiveert natuurlijk ook enorm. De eerste 3 à 4 maanden gingen heel goed, daarna met kleine stapjes en op het laatst ook af en toe een dipje. Maar het belangrijkste is nu dat ik heel bewust ben van wat ik eet en vooral niet meer terug wil naar mijn oude ik .

Groetjes van Petra.”

 

*Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn.

Foto Petra 8 juli 2021