0181 – 47 36 05
Start vandaag nog met gezond afvallen

Het succesverhaal van Ritske… dit werkt echt!

Het succesverhaal van Ritske…dit werkt echt!

 “Was het zat dat ik na de vakantie er maar niet in slaagde de aangekomen kilo’s kwijt te raken zonder een dieet maar gewoon met het niet snoepen en wat minder calorieën te gebruiken.

Heb in het verleden verschillende diëten gevolgd, zoals Weight Watchers, Herbalife, 10-Wekenplan, bij al deze diëten viel ik wel af, maar dat ging echt per onsjes en heb uiteindelijk nooit mijn streefgewicht kunnen bereiken.

Zag in mei 2016 de advertentie in ‘’Groot Hellevoet’’ van Metabolic Balance en heb toen de website bekeken, vond het een interessant verhaal.

Afspraak gemaakt, goede uitleg over de procedure gehad, direct de aanvullende afspraak gemaakt om bloed te prikken, moet er wel bij zeggen dat ik de prijs pittig vond, maar omdat ik nu echt wat meer kilo’s wilde afvallen ben ik er toch voor gegaan.

Tien dagen later de bloed uitslag gekregen en het ‘’persoonlijke’’ eetplan. De eerste 2 dagen waren best zwaar, vervolg van de strenge 14 dagen vielen mij op zich wel mee. Heb mij hier echt strak aan gehouden.

Resultaat was dat bij de 1e check na 10 dagen ik al 5 kilo kwijt was. En een aantal centimeters.

Na 14 dagen mocht ik de minder strenge fase in, val nu ongeveer 1 kilo per week af. Zit bijna op mijn streef gewicht, uitdaging is daarna natuurlijk om het zo vast te houden.

Nou, dat is mij zeker gelukt, ik heb inmiddels mijn doel bereikt. Ik ben 14* kilo en 35* centimeter ‘kwijt’!

Ik vind het fijn om onder controle te blijven en ga nu om de 2 maanden voor een consult. Dan word ik gemeten en gewogen, even een kort gesprek en ik krijg weer gezonde recepten mee.”

*Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn.