0181 – 47 36 05
Start vandaag nog met gezond afvallen

ACTIE

 GEZOND AFVALLEN CHALLENGE 

25 deelnemers (vrouw/man) gevraagd voor de ‘Gezond Afvallen Challenge’

op basis van jouw Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance® !

Ben jij ook wat kilo’s aangekomen in de zomerperiode? Meld je dan nú aan voor de Gezond Afvallen Challenge bij FIT, PUUR & MOOI!

Heb je ook zo genoten van een welverdiende vakantie? Kreeg je bij terugkomst ook een lichte paniekaanval bij het zien van je gewicht? Iedere dag wat lekkers bij de koffie, een glaasje wijn met een blokje kaas en worstje of bbq’s hebben zijn sporen nagelaten. Oeps….en dan ben je zo maar een paar kilo aangekomen bij terugkomst, die wil je er zo snel mogelijk weer af hebben!

Ga jij met mij de uitdaging aan? De inschrijving is geopend,  meld je vandaag nog aan voor een GRATIS intakegesprek! Dit kan via de contactpagina op www.fitpuurenmooi.nl met vermelding ‘deelname challenge’ en je telefoonnummer. Als je komt voor het intakegesprek ontvang je een leuke attentie.

Het duurt ongeveer twee weken voor het persoonlijk voedingsplan klaar is (bloedanalyse+aanvragen voedingsplan). Vanaf maandag 4 september a.s. starten we dan met de Gezond Afvallen Challenge.

Gezond Afvallen Challenge; je wordt meegenomen in de wondere wereld van gezonde voeding. Meer eiwitten, minder koolhydraten, minder suikers? Tijdens de challenge ontdek je wat voeding met je doet en welke voeding bij jouw lichaam past!

Ik daag je uit om weer lekker in je vel te zitten en die vakantiekilo’s snel achterwege te laten. Er kan er maar 1 de winnaar zijn; degene die als eerste 10% van zijn startgewicht is afgevallen ontvangt een Gefu spiraalsnijder cadeau!

Ik zou het leuk vinden je in mijn studio te mogen begroeten!

Met FIT, PUUR & MOOI samen naar een gezonde toekomst!