0181 – 47 36 05
Start vandaag nog met gezond afvallen

ACTIE

CHALLENGE 2021

GEZONDE LEVENSSTIJL & GEZOND GEWICHT

25 deelnemers (man/vrouw) gevraagd voor de ‘Challenge Gezonde Levensstijl’’

op basis van jouw Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance.

Ben jij ook wat kilo’s aangekomen in de zomerperiode?

Ik daag je uit om weer lekker in je vel te zitten!

Meld je dan nú aan voor de Challenge Gezonde Levensstijl bij FIT, PUUR & MOOI.

Heb je ook zo genoten van een welverdiende vakantie? Kreeg je bij terugkomst ook een lichte paniekaanval bij het zien van je gewicht? Iedere dag wat lekkers bij de koffie, een glaasje wijn met een blokje kaas en worstje of bbq’s hebben zijn sporen nagelaten. Oeps….en dan ben je zo maar een paar kilo aangekomen bij terugkomst, die wil je er zo snel mogelijk weer af hebben!

Ga jij met mij de uitdaging aan? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis  intakegesprek! Bel naar 0181-473605 / 06-29418686 (WhatsApp) of via www.fitpuurenmooi.nl/contact/ met vermelding ‘deelname challenge’.

Het duurt  twee weken voordat jouw persoonlijk voedingsplan klaar is.

Maandag 20 september a.s. starten we dan met de Challenge Gezonde Levensstijl!

Challenge Gezonde Levensstijl; je wordt meegenomen in de wondere wereld van gezonde voeding. Meer eiwitten, minder koolhydraten, minder suikers? Tijdens de challenge ontdek je wat voeding met je doet en welke voeding bij jouw lichaam past.

Ik daag je uit om weer lekker in je vel te zitten en die vakantiekilo’s snel achterwege te laten. Er kan er maar één de winnaar zijn; degene die als eerste 10% van zijn startgewicht is afgevallen ontvangt een goodybag met gezonde producten!