0181 – 47 36 05
Start vandaag nog met gezond afvallen

Het succesverhaal van Sjaan…eindelijk die laatste kilo’s kwijt!

 

Het succesverhaal van Sjaan…eindelijk die laatste kilo’s kwijt!

Metabolic Balance®

“Ik wilde zo graag nog die laatste kilo’s afvallen, dat lukte maar niet wat ik ook probeerde, waarschijnlijk door de veranderingen van mijn hormonen door de overgang waar ik behoorlijk last van heb.  Het Persoonlijk Voedingsplan aan de hand van 35 gemeten bloedwaarden vond ik reuze interessant klinken.  Zou dit nu de oplossing kunnen zijn voor de laatste kilo’s die ik nog zo graag kwijt wilde raken, maar ook voor een betere hormoonhuishouding en vermindering van mijn overgangsklachten?

Ik heb een afspraak gemaakt voor een intake gesprek en voor het bloedprikken. Toen het voedingsplan klaar was ben ik er meteen mee gestart. Sinds 6 weken ben ik nu bezig met mijn eigen Persoonlijke Voedingsplan en ben vol goede moed aan de slag gegaan!

Veel voor mij onbekende voedingsmiddelen dat was wel even wennen. Maar toen ik eenmaal mijn draai gevonden had ging het heel goed en de kilo’s vlogen er af, het gaat super goed.  In het begin voelde ik me niet zo fit, maar dat gaat steeds beter, voel me nu vitaler en ben inmiddels ruim 6 kilo* afgevallen en 21 centimeter* kwijt.

Dit had ik niet verwacht, ben minder gaan eten maar ook anders, in het begin was dat wennen maar nu is dat heel normaal. Net als het water drinken. Ik eet veel gezonder en denk na over wat ik eet.

Het fijne van het Persoonlijk Voedingsplan is dat je snel resultaat boekt wat betreft de kilo’s maar zeker ook hoe je je voelt. Ik kan dit iedereen aanraden!

Siny, bedankt ik voel me super!”  Sjaan.

*Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn.